Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

10. Šistova 11. i 12. kolovoza

U petak, 11. kolovoza 2017. godine u 17.00 sati 63 para, pretežno iz Istre, ali i iz susjednog Primorja, te Slovenije, krenuti će u natjecanje na 10. Šistovi, prestižnom turniru u parovima koji će se dva dana igrati sa središem događanja u Baratu.

O kvaliteti turnira govori činjenica da konkurenciju predvode aktualni prvaci Hrvatske u parovima Valer Ivančić i Marino Križmanić, boćari Pazina uz koje će u raznim parovima na turniru nastupiti i još niz istarskih prvoligaških boćara kao što su Nenad Tadić i Steven Benolić (Istra Poreč), te Goran i Mario Percan, Petar Barlian (Pula) i mnogi drugi. Iz Slovenije pak između ostalih dolazi mladi juniorski par kojeg uz Žana Sodeca čini i aktualni juniorski svjetski prvak u parovima Erik Čeh. Na turniru će se u dominantno muškoj konkurencijom natjecai i nekoliko boćarica, između ostalih i Tanja Grubiša i Diana Baran, boćarice aktualnog prvaka Hrvatske Labina.

Najbolji hrvaski par na Šistovi u Baratu
Najbolji hrvaski par na Šistovi u Baratu

 

Osim u Baratu u petak će se natjecanja po skupinama igrati i na boćalištima u Selini, Vidulinima, Šorićima, Ladićima, Svetom Lovreču, Sošićima i Rovinjskom Selu.

U subotu, 12. kolovoza 2017. se završnica turnira igra od 16 sati.

Sastavi skupina:

Natrag