Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Prva B IBL - 12. kolo

Ni jak vjetar, ni hladno vrijeme nisu omeli boćare porečkih Špadića da u 12. kolu Prve B IBL na svom boćalištu savladaju Rovinjsko Selo 15:7, upišu petu pobjedu za redom i svoju bodovnu prednost pred pratnjom na čelu prvenstvene ljestvice povećaju na četiri boda.

Boćarski klub Špadići, Poreč
Boćarski klub Špadići, Poreč

 

Porečani se očito ekspresno, nakon svega jedne sezone izbivanja, žele vratiti u Prvu A IBL i za sada su ka tom cilju na dobrom putu. Protiv Seljana Špadićani su pitanje pobjednika riješili već nakon preciznog izbijanja kada su vodili s maksimalnih 12:0.

Istovremeno, tri kilometara južnije od Špadića, u za igru daleko ugodnijem ambijentu tople boćarske dvorane SRC Veli Jože, dotadašnji fenjeraš Montižana je pobjedom 13:9 zaustavilo prve pratitelje Špadićana, Hrboke koje je, nakon gostujućeg remija (11:11) u od Poreča tek 10-ak kilometara udaljenom Červaru, bodovno dostigao Kamen Pazin. Remizirali su i Sveti Lovreč mladi i Oslići, dok je Vižinada tijesnom gostujućom pobjedom u Muntrilju (12:10) poslala domaći Štandar na samo začelje poretka.

Sljedeće kolo lige na rasporedu je već u petak, 17. svibnja.

Natrag