Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Uzvratni susreti četvrtfinala doigravanja 1. HBL

U subotu, 17. travnja 2021. na programu su dva uzvratna susreta četvrtfinala doigravanja za naslov momčadskog boćarskog prvaka Hrvatske.

U jednom od njih će od 15.00 sati boćari aktualnog državnog prvaka Pule u svojoj boćarskoj dvorani SRC Uljanik Veruda loviti svoj treći uzastopni plasman u polufinale, na završni turnir koji će se 8. i 9. svibnja održati u Komiži na otoku Visu, a na koji je od istarskih klubova kao prvoplasirana momčad ovosezonske 1. HBL sjever već plasirana Istra Poreč.

Puljanima u goste dolazi dugopoljski Sokol Orbico koji je u prvom susretu ovih dvaju suparnika prije tjedan dana na splitskim Gripama ostvario pobjedu 16:10. To znači da pulski boćarima za plasman na Final Four treba ili pobjeda od najmanje 17:9 ili 16:10 ali u ovom drugom slučaju uz uvjet sa "punteđom" većim od + 20 jer je toliku prednost klub iz Splita ostvario u prvom susretu. U odnosu na prvi dvoboj na Gripama Puljani bi u uzvratu trebali biti jači za Petra Barliana koji je prvi susret propustio zbog ozljede.

Dodatan adut u uzvratu - Petar Barlian, Pula
Dodatan adut u uzvratu - Petar Barlian, Pula

 

Susret Pule i Sokol Orbica možete uživo gledati na YouTubeu na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=dvDCF_srXac

U drugom četvrtfinalnom uzvratu Metković će ugostiti riječki Vargon koji je u prvom susretu ostvario pobjedu 17:9.
Natrag