Logo IBS
Istarski Boćarski Savez - bocanje.ibs.hr

Kup Istre

Za ovogodišnje natjecanje u Kupu Istre (četvorke) prijavlo se ukupno 48 klubova koji se u prvom dijelu natječu u šest kvalifikacijskih skupina iz kojih se pobjednici plasiraju na završni turnir koji je na programu 2. travnja.

Skupina Bujština: Sv. Marija n/K, Marušići, Umag, Montarol, Grožnjan, Plamen, Dajla, Savudrija.

- odigrali u subotu, 11. ožujka u Boćarskom centru "Edi Ritoša" u Sv. Mariji n/K. Početak natjecanja u 13 sati, finale oko 20 sati.

Skupina Labinština + Puljština: Jedinstvo, Rudar Labin, Učka Čepić, Valtura, Vodnjan, Divšići, Svetvinčenat, Režanci.

- igra se u subotu, 18. ožujka u Gradskom boćališu Labin. Početak natjecanja u 9 sati, finale se očekuje oko 17 sati.

Skupina Poreština + Rovinjšina: Rovinj, Ladići, Rovinjsko Selo, Sošići, Vrsar, Funtana, Sveti Lovreč mladi, Sveti Lovreč.

- igra se u nedjelju, 19. ožujka u boćarskoj dvorani SRC Veli Jože u Poreču. Početak natjecanja u 9 sati, finale se očekuje oko 17 sati.

Skupina Buzešina: Sloga, Ročko Polje, Oslići, Vrh, Istra Kozari, Roč, Brda, Lanišće.

- igra se u nedjelju, 26. ožujka u Ročkom Polju, a u slučaju kiše u boćarskoj dvorani u Kozarima. Početak natjecanja u 10 sati, finale se očekuje oko 16,30 sati.

Skupina Poreč: Montižana, Nova Vas, Novo naselje, Veleniki, Špadići, Višnjan, Kuki, Mate Balota.

- prvi dio igrati će se u nedjelju, 26. ožujka u boćarskoj dvorani SRC Veli Jože u Poreču, od 15 do 20 sati. Polufinale i finale u srijedu, 29. ožujka.

Skupina Pazinšina: Kaldir, Kamen Pazin, Kompakt, Brajkop, Puris, Lupoglav, Štandar Muntrilj, Selina.

- igrati će se u nedjelju, 26. ožujka u Boćarskom centru "Aleksandar Anzur" u Pazinu, početak natjecanja u 15 sati, finale se očekuje oko 18.30 sati.

 

Natrag